Preview Mode Links will not work in preview mode

Välkommen till PowerBoostPodden, Podden där två entreprenörer pratar om allt från målsättning till handling! Denna podd är skapad av Dorotea Pettersson, www.dorro.se & Albin Adell Sjöberg, www.albinsjoberg.se 

About

PowerBoostPodden drivs av två entreprenörer som två gånger i månaden diskuterar olika ämnen, allt ifrån målsättning till handling och reflektion men som också delar med sig om fram och motgångar kring sina egna mål.

 

Programledarna:

 

Dorotea Pettersson: 

Dorotea Pettersson är entreprenör och driver sitt eget företag där hon guidar och hjälper människor med deras dagliga planering, struktur och personliga utveckling. Dorotea coachar, driver ett medlemsprogram, föreläser och har skrivit tre böcker.

Inget gör henne så lycklig som när en person får en aha-upplevelse och äntligen förstår varför planeringen inte håller, målen är svåra att uppnå eller att det läskiga inte alls är läskigt. Det är då planering, struktur och personlig utveckling klickar ihop och blir en enhet.

Dorotea bor i Göteborg, nära till hav, skog och shoppingcenter, med sin man, sina två barn och två hundar.

Instagram: @doroteapettersson hemsida: https://doroteapettersson.se

 

Albin Adell Sjöberg, 2018

Albin Adell Sjöberg: 

Albin Adell Sjöberg är en entreprenör som driver två bolag, ett inredningsföretag och en blogg med flera tusen unika besökare dagligen som inriktar sig på Inredning, Entreprenörskap och Mode för killar.

Albin håller under 2019 på att arbeta fram ett medlemsprogram som kommer heta Boost your mind och inriktar sig på reflektion och självpepp.

Albin Bor i Linköping där han är born and raised och är en riktig serie nörd som plöjer mängder med serien men som också unnar sig tid för en bra bok som avslappning från jobb. 

Albin finns på, www.albinsjoberg.se och @albinsjobergs på Instagram & Twitter. Kontakt: info@albinsjoberg.se